wtorek, 28 lipca 2015

Pieczone ziemniaczki z ekstra chrupiącą skórką

Przepis znajdziecie na:

6 komentarzy:

  1. Mniam. Uwielbiam pieczone kartofelki :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo lubię pieczone ziemniaczki. Pyszne danie. Ślinka cieknie, jak się patrzy na zdjęcia.

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie mogę się napatrzeć, uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  4. na pewno zrobię, ale dam mniej oleju (mam za duże 4 litery) :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To nie jest duża ilość oleju - tym bardziej, że niewiele z niego przenosi się na całkowitą kaloryczność dania - większość zostaje w brytfannie, natomiast gwarantuje on chrupkość skórki.

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny, komentarze i zapraszam częściej :)