wtorek, 10 lutego 2015

Bezglutenowe faworki (chrust)

Przepis znajdziecie na:
http://malybezglutek.pl/bezglutenowe-faworki-chrust/

8 komentarzy:

  1. Nie pomyślałabym nawet, że są bezglutenowe :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ale super sprawa - faworki light! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. absolutny czad! i przepiękne zdjęcia! Tak trzymaj, p!

    OdpowiedzUsuń
  4. Te 2 lyżki oleju to do ciasta czy smażenia? Ze zdjecia wnioskuję, że do ciasta. I czy zamiast mleka można dodać śmietanę 18%? Może ze śmietaną będą za kruche...?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, 2 łyżki oleju do ciasta. Oczywiście, można dodać śmietanę 18%, ja jej nie używam, gdyż nie jem produktów mlecznych.
      Pozdrawiam

      Usuń
  5. Zapisuję przepis, w przyszłym roku spróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Moje nie wyszły takie ładne, ale były pyszne, a to najważniejsze :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny, komentarze i zapraszam częściej :)