poniedziałek, 19 maja 2014

Krem rafaello (bez glutenu, bez mleka)

Przepis znajdziecie na:
http://malybezglutek.pl/krem-rafaello-bez-mleka/

13 komentarzy:

  1. Ten krem jest cudowny! :) Muszę go zrobić.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam! Prosty, nie bardzo drogi i pyszny :)
      Dziękuję za wizytę!

      Usuń
  2. Wow! Rewelacja :)
    www.brulionspadochroniarza.pl

    OdpowiedzUsuń
  3. super apetyczny :) z dodatkiem kaszy jaglanej też byłby dobry

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przypuszczam, że tak, bo kasza jaglana ma w miarę neutralny smak. Natomiast nie jest ten dodatek zupełnie potrzebny, bo i bez tego krem jest zwarty i pyszny.

      Usuń
  4. Czy mleko kokosowe powinno być puszki (gęste) czy z kartonu (płynne)?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mleko powinno być takie gęstsze (nie może być w formie stałej!) i nie może mieć dodatków w postaci innych rodzajów mlek roślinnych (bo i takie "mleka kokosowe" można spotkać w sklepach).

      Usuń
  5. Czy mleko kokosowe ma byc z lodowki czy temp pokojowa?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Po odpowiedź zapraszamy na http://www.talerznadiecie.pl

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny, komentarze i zapraszam częściej :)